toggle menu

privacy- en cookiebeleid

Privacy

De veiligheid van uw persoonsgegevens
ITV Hogeschool hecht grote waarde aan het beschermen van persoonsgegevens van haar studenten en heeft passende maatregelen getroffen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies en/of enige vorm van onrechtmatige inzage en verwerking. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Daarbij houdt ITV Hogeschool zich aan de eisen die de Autoriteit Persoonsgegevens stelt.
ITV Hogeschool verkoopt geen persoonlijke gegevens aan derden en zal deze uitsluitend aan diegenen ter beschikking stellen die inhoudelijk zijn betrokken bij het aangeboden onderwijs.

Uw rechten
U mag ons om inzage verzoeken in uw persoonsgegevens. Ook kunt u ons verzoeken uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn of anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt. U kunt hiervoor contact opnemen met de administratie via admin@itv-hogeschool.nl

Nieuwsbrief
Ontvangt u de nieuwsbrief van ITV Hogeschool en wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan op de afmeldlink in de nieuwsbrief.


Cookies

Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein tekstbestandje dat op uw computer, laptop, tablet of smartphone wordt opgeslagen op het moment dat u een website bezoekt. Vrijwel alle websites maken gebruik van cookies.

Door het gebruik van cookies functioneert onze website beter. We krijgen door het plaatsen van cookies meer inzicht in het gebruik van onze website en de effectiviteit hiervan. Zo kunnen we zien hoe vaak en wanneer bepaalde pagina’s bezocht worden, welk type apparaten gebruikt wordt door bezoekers en welke webpagina’s het meest interessant zijn. Uw surfgegevens op onze website worden niet gedeeld met derden.

Soorten cookies
ITV Hogeschool maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Op grond van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) hoeft geen toestemming gevraagd te worden voor deze verwerking van persoonsgegevens. Hieronder vindt u meer informatie over de betreffende cookies.

Functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel voor de werking van onze website. Ze ondersteunen de website en faciliteren onze diensten.

Analytische cookies
ITV Hogeschool gebruikt software van Google Analytics om de website te analyseren.

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerde gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers de website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om gefundeerde beslissingen te nemen over de inrichting van onze website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.

ITV Hogeschool heeft met Google Analytics een bewerkersovereenkomst gesloten. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. ITV Hogeschool heeft ervoor gekozen om de laatste drie cijfers van het IP-adres te maskeren. Verder hebben we 'gegevens delen' uitgezet en maken we geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analyticscookies.

Cookies blokkeren en verwijderen
In uw browser kunt u reeds geplaatste cookies verwijderen en is het mogelijk om cookies te blokkeren. Houdt er wel rekening mee dat bepaalde delen van de website niet of niet optimaal zullen werken wanneer u cookies blokkeert en/of verwijdert. De meeste internetbrowsers kunnen zodanig ingesteld worden, dat cookies niet geaccepteerd of bewaard worden. De manier waarop u cookies uit kunt schakelen verschilt per browser.


ITV Hogeschool behoudt zich het recht voor deze verklaring aan te passen. De laatste versie wordt steeds op onze website gepubliceerd. Aangeraden wordt deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u altijd van de inhoud van de geldende verklaring op de hoogte bent.

ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen
januari 2018